Пребарување на аранжмани Одберете ја посакуваната дестинација
width: 100%, height:1px

ТОП ПОНУДИ

НАЈДОБРА ПОНУДА!
bed
2.5 *
Toroni Blue Sea
(Old Wing)
Цена од
 
164
по лице / 7 ноќевања
ДО -15% ПОПУСТ
bus-bed
Villa Asimenia
Polihrono
Цена од
 
99
по лице / 7 ноќевања + превоз
ПРОМО ЗА ТЕРМИНИ ВО ЈУНИ
plane-bed
5 *
BELLA RESORT HOTEL
Side, Antalya
од
 
356
6 AI + чартер лет
ПРОМО ЗА ТЕРМИНИ ВО ЈУНИ
plane-bed
5 *
NOXINN DELUXE
Alanya
од
 
427
6 UAl + чартер лет
width: 100%, height:1px

Пакети за одмор

width: 100%, height:1px

City Break

width: 100%, height:1px

Далечни патувања

width: 100%, height:1px
Во вистинско време

Во вистинско време

Немате време за чекање на одговор и понуда за вашите барања преку е-пошта? Тогаш токму тука ќе најдете спремни и поволни понуди во вистинско време, со можност за резервација и уплата преку интернет во било кое време од денот.
Резервирајте и плаќајте “online”

Резервирајте и плаќајте “online”

Најдете ги најдобрите понуди и “last minute” цени. Резервирајте ги и платете “online”, преку нашата брза и безбедна страница за проверка.
Професионална услуга

Професионална услуга

Со нашето искуство, кадровска екипираност и професионалност, веќе триесет години ја потврдуваме и синтагмата "Комплетен туристички сервис".
width: 100%, height:1px
width: 100%, height:1px

ДОВЕРБА И ТРАДИЦИЈА

Кога ќе погледнеме кон сопственото минато и ќе се обидеме да се потсетиме на сите убави мигови поминати во триесетгодишното патување со Вас, заклучуваме дека меѓусебните чувства на взаемно почитување и доверба, веќе ја формирале заедничката традиција.  Ние ви благодариме поради тоа.

width: 100%, height:1px