20px

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ

ХОТЕЛИ ВО СРБИЈА (БАЊИ)

Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 116
2 ноќевања со појадок
HOTEL PARK
HOTEL PARK
Врњачка Бања
5 *
Сместување во Стандард соба, 116 € по лице за 2 ноќевања со појадок
Доплата за HB = 6,5 € по лице на ден
Доплата за 3то возрасно лице на дополнително легло 38 € / ден
Услови за деца: 0-7 год БЕСПЛАТНО ; деца 7-12 год. 21 € на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 86
2 ноќевања со појадок
HOTEL FONTANA
HOTEL FONTANA
Врњачка бања
4 *
Сместување во Супериор соба, 86 € по лице за 2 ноќевања со појадок
Доплата за HB = 7 € по лице / ден
Услови за деца: 0-7 год. БЕСПЛАТНО ; 7-12 год. -50% попуст
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 203
2 ноќевања со појадок и вечера
HOTEL SUNCE
HOTEL SUNCE
Сокобања
4 *
Сместување во Двокреветна соба, 203 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Доплата за 3то возрасно лице на дополнително легло 47 € на ден
Услови за деца: 0-7 год. БЕСПЛАТНО ; 7-10 год. 24 € на ден
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 165
2 ноќевања со појадок и вечера
HOTEL IZVOR
HOTEL IZVOR
Аранѓеловац
4 *
Сместување во Двокреветна соба, 165 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Доплата за 3то возрасно лице на дополнително легло +100%
Услови за деца: 0-6 год. БЕСПЛАТНО ; 7-12 год. -50% попуст
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 117
2 ноќевања со појадок и вечера
HOTEL TONANTI
HOTEL TONANTI
Врњачка бања
4 *
Сместување во Стандардна соба, 117 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Доплата за 3то возрасно лице на дополнително легло 45 € од ден
Услови за деца: 0-4 год. БЕСПЛАТНО ; 4-12 год. 35 € од ден
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 128
2 ноќевања со појадок и вечера
HOTEL SOLARIS RESORT
HOTEL SOLARIS RESORT
Врњачка бања
4 *
Сместување во Стандардна соба, 128 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Доплата за 3то возрасно лице на дополнително легло +100%
Услови за деца: 0-4 год. БЕСПЛАТНО ; 4-12 год. 25 € од ден
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 108
2 полни пансиони
HOTEL RADAN
HOTEL RADAN
Пролом бања
3 *
Сместување во Двокреветна соба, 108 € по лице за 2 ноќевања со појадок, ручек и вечера
Доплата за 3то возрасно лице на дополнително легло +100%
Услови за деца: 0-9 год. БЕСПЛАТНО ; 9-14 год. -50% попуст
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден

ХОТЕЛИ ВО СРБИЈА (ПЛАНИНИ)

Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 140
2 ноќевања со појадок и вечера
HOTEL BUKET
HOTEL BUKET
Златибор
4 *
Сместување во Двокреветно студио, 140 € по лице за 2 ноќевања со појадок
Услови за деца: 0-7 год. БЕСПЛАТНО ; 7-12 год. 30 € по лице на ден
3то возрасно лице на дополнително легло -30% попуст
Туристичка такса 1,5 € на ден за возрасни и за деца
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДИ bed
Цена по лице 70
2 ноќевања со појадок и вечера
APART HOTEL ZONED SPA
APART HOTEL ZONED SPA
Копаоник
4 *
Сместување во студио, 70 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Услови за деца: 0-5 год. БЕСПЛАТНО ; 5-15 год. на дополнително легло -50%
3то возрасно лице на дополнително легло -30% попуст
Туристичка такса 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 124
2 ноќевања со појадок
HOTEL MONA
HOTEL MONA
Златибор
4 *
Сместување во Комфорт соба, 124 € по лице за 2 ноќевања со појадок
Доплата за HB 14 € за возрасни, за деца до 12 год 7 € од ден
Услови за деца: 0-7 год. БЕСПЛАТНО ; 7-12 год. 19 € од ден
3то возрасно лице на дополнително легло 31 € од ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 90
2 ноќевања со појадок и вечера
ANGELLA SPA & WELLNESS
ANGELLA SPA & WELLNESS
Копаоник
4 *
Сместување во Двокреветна соба, 90 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Услови за деца: 0-7 год. БЕСПЛАТНО ; 2-12 год. -50% попуст
2 деца од 2-12 год. на дополнително легло -15% попуст во 2+2 соба
3то и 4то возрасно лице на дополнително легло -20% попуст
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 150
2 ноќевања со појадок и вечера
HOTEL TORNIK
HOTEL TORNIK
Златибор
5 *
Сместување во Двокреветна соба, 150 € по лице за 2 ноќевања со појадок и вечера
Услови за деца: 0-6 год. 18 € ; 6-12 год. 35 € на ден
3то возрасно лице на дополнително легло 70 € од ден
Туристичка такса за престој 1,5 € по лице на ден
Hidden slide
ВИКЕНД ПОНУДА bed
Цена по лице 117
2 ноќевања на All Inclusive Light
HOTEL STARA PLANINA
HOTEL STARA PLANINA
Стара Планина
4 *
Сместување во Двокреветна соба, 117 € по лице за 2 ноќевања на All Inclusive Light
Услови за деца: 0-3 год БЕСПЛАТНО ; 3-6 год. во кревет со родител -70%
Деца од 6-15 год. на дополнително легло -50%
3то возрасно лице на дополнително легло -10% попуст
width: 100%, height:1px