Elpida Village
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR6400EUR
за 2 возрасни
видете детали
Meliti Hotel
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR7900EUR
за 2 возрасни
видете детали
Bomo Santa Marina Hotel
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR8600EUR
за 2 возрасни
видете детали
Mare Apartments Hotel
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR9700EUR
за 2 возрасни
видете детали
Arion Palace Hotel
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR9700EUR
за 2 возрасни
видете детали
Dimare Apartments Hotel
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR10300EUR
за 2 возрасни
видете детали
Sunshine Crete Village
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR11600EUR
за 2 возрасни
видете детали
Sunshine Crete Beach
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR12800EUR
за 2 возрасни
видете детали
Istron Bay Hotel
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR13200EUR
за 2 возрасни
видете детали
Candia Park Village

Candia Park Village

Crete - Lassithi/agios Nikolaos видете хотел на мапата
4.5 678 прегледи Tripadvisor Scor: 4.5
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR16000EUR
за 2 возрасни
видете детали
Grecotel Meli Palace
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR20300EUR
за 2 возрасни
видете детали
Ostria Resort & Spa
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR21400EUR
за 2 возрасни
видете детали
Minos Palace Hotel & Suites
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR22300EUR
за 2 возрасни
видете детали
Minos Beach Art Hotel
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR27400EUR
за 2 возрасни
видете детали