WIEN STAR HOTEL

WIEN STAR HOTEL

Локација: 50 метри од плажата со песок и шиндра (премин на пат, услуга за плажа што се плаќа) од шеталиштето полно со продавници, ресторани и сл., На еден и пол километар од центарот, на 120 км од аеродромот. Спорт и забава: Мал отворен базен, билјард, одбојка на плажа, спортови на вода покрај плажа, повремено турска вечер во сезоната.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR398950EUR
за 2 возрасни
видете детали
ARMIR PALACE 4* (EX.KEMER MILLENIUM HOTEL 4)

ARMIR PALACE 4* (EX.KEMER MILLENIUM HOTEL 4)

Локација: Хотелот е лоциран во областа Белдиби , 12 км од центарот на Кемер и 35 км од аеродромот во Анталија. Сместување: Вкупен број на соби 175. Услуга: All Inclusive (Се вклучено) Плажа: Хотелска плажа со камчиња на 750 м од хотелот со бесплатни лежалки и чадори, пешкири на плажа (користење со доплата). Помеѓу хотелот и плажата поминува главен пат. Спорт и забава: Отворени базени за возрасни и деца, водени лизгалици, турска бања, сауна...
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR404000EUR
за 2 возрасни
видете детали
KONAKLI NERGIS HOTEL

KONAKLI NERGIS HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Konakli, на 12км од Аланија и 120км од аеродромот во Анталија. Плажа: Хотелска приватна плаќа на 150м од хотел, песок со камчиња. Лежалки и чадори за сонце не се наплаќаат. Пешкири за плажа со доплата.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR425614EUR
за 2 возрасни
видете детали
SUNSTAR BEACH HOTEL

SUNSTAR BEACH HOTEL

Хотелот се наоѓа во одморалиштето во Аланија, на брегот на Средоземното море. Овој пријатен хотел со сите современи удобности се карактеризира со високо ниво на услуга, гостопримливост на персоналот, тука се создадени сите услови за добар одмор.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR444400EUR
за 2 возрасни
видете детали
KONAKLI NERGIS HOTEL

KONAKLI NERGIS HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Konakli, на 12км од Аланија и 120км од аеродромот во Анталија. Плажа: Хотелска приватна плаќа на 150м од хотел, песок со камчиња. Лежалки и чадори за сонце не се наплаќаат. Пешкири за плажа со доплата.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR453389EUR
за 2 возрасни
видете детали
AKDORA RESORT&SPA HOTEL

AKDORA RESORT&SPA HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во Сиде. Приближно е 62 км од аеродромот во Анталија. 3kм од центарот на Сиде. Сместување: Вкупниот број на соби е 98. Услуга: All inclusive (се вклучено), Плажа: 600м од плажа. Хотелска приватна песочна плажа со бесплатни чадори, лежалки и крпи. Спорт и забава: фитнес сала, пикадо, пинг понг, аеробик, детски клуб, тобогани, надворешен базен, аква парк, ноќен клуб, шоу програма...
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR469044EUR
за 2 возрасни
видете детали
MAGIC SUN HOTEL

MAGIC SUN HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во Кемер. Приближно е 42 км од аеродромот во Анталија. 16kм од центарот на Кемер. Сместување: Вкупниот број на соби е 176. Сите соби се во една главна зграда. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: 300м од плажа. Хотелска приватна плажа (мешана со песок и камчиња) со бесплатни чадори и лежалки.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR473589EUR
за 2 возрасни
видете детали
WIEN STAR HOTEL

WIEN STAR HOTEL

Локација: 50 метри од плажата со песок и шиндра (премин на пат, услуга за плажа што се плаќа) од шеталиштето полно со продавници, ресторани и сл., На еден и пол километар од центарот, на 120 км од аеродромот. Спорт и забава: Мал отворен базен, билјард, одбојка на плажа, спортови на вода покрај плажа, повремено турска вечер во сезоната.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR482578EUR
за 2 возрасни
видете детали
PARADOR SUITE HOTEL

PARADOR SUITE HOTEL

Локација: Хотелот Парадор апартман се наоѓа на непосредна близина на сопствената плажа, нудејќи 24-часовен рецепција, домаќинство и собни услуги. Местото се состои од 54 климатизирани соби. Сместување: Контролата на климата, кујнскиот простор и маса за пишување, како и машината за миење садови и фрижидерот се стандардни во сите простории. Некои единици имаат поглед на градот. Секоја соба во хотелот располага со кревети со перничиња и пердувени перници.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR497829EUR
за 2 возрасни
видете детали
EFTALIA AYTUR

EFTALIA AYTUR

Локација: Хотелот е лоциран во центарот на Аланија и 125 км од аеродромот во Анталија. Плажа: Приватна плажа, 40м од хотелот, камчеста, опремена со лежалки и чадори за сонце покрај базените се бесплатни. На плажата се доплаќаат. Пат го дели хотелот од плажата. Спорт и забава: Надворешни базени за возрасни и деца, фитнес центар. Со доплата: Турска бања, сауна, парна бања, водни спортови и масажи. Еднаш во неделата жива музика – Турска вечер. За децата има детско игралиште.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR498940EUR
за 2 возрасни
видете детали
MAY GARDEN CLUB HOTEL

MAY GARDEN CLUB HOTEL

Локација: Хотелот e лоциран во областа Mahmutlar на 13км од центарот на Аланија, 148км од аеродромот во Анталија. Услуга: All Inclusive Плажа: Хотелска песочна плажа на 50м од хотел, лежалки и чадори за сонце не се наплатуваат. Постои тунел под патот помеѓу хотелот и плажата. Пешкири за плажа се наплатуваат.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR500657EUR
за 2 возрасни
видете детали
MAY GARDEN CLUB HOTEL

MAY GARDEN CLUB HOTEL

Локација: Хотелот e лоциран во областа Mahmutlar на 13км од центарот на Аланија, 148км од аеродромот во Анталија. Услуга: All Inclusive Плажа: Хотелска песочна плажа на 50м од хотел, лежалки и чадори за сонце не се наплатуваат. Постои тунел под патот помеѓу хотелот и плажата. Пешкири за плажа се наплатуваат.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR511767EUR
за 2 возрасни
видете детали
AKDORA RESORT&SPA HOTEL

AKDORA RESORT&SPA HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во Сиде. Приближно е 62 км од аеродромот во Анталија. 3kм од центарот на Сиде. Сместување: Вкупниот број на соби е 98. Услуга: All inclusive (се вклучено), Плажа: 600м од плажа. Хотелска приватна песочна плажа со бесплатни чадори, лежалки и крпи. Спорт и забава: фитнес сала, пикадо, пинг понг, аеробик, детски клуб, тобогани, надворешен базен, аква парк, ноќен клуб, шоу програма...
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR532371EUR
за 2 возрасни
видете детали
SEADEN SWEET PARK SIDE

SEADEN SWEET PARK SIDE

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Kumkoy 7 км од Манавгат, 4 км од Сиде и 67 км од аеродромот во Анталија. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: Јавна плажа оддалечена 300 метри од хотелот со песок и камчиња, со лежалки и чадори за сонце кои се доплаќаат. Лежалки и чадори за сонце покрај базенот се бесплатни. Спорт и забава: Надворешен базен за возрасни и деца, лизгалки на вода, пинг понг.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR534088EUR
за 2 возрасни
видете детали
SIDE TEMPLE HOTEL

SIDE TEMPLE HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Сиде. Приближно е 65 км од аеродромот во Анталија. 500м од центарот на Сиде. Сместување: Хотелот располага со вкупен број на соби 44 во еднокатни згради. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: На 1км од хотелот. Хотелска приватна песочна плажа со чадори и лежалки (бесплатни). Хотелот нуди бесплатен превос до плажа, два пати наутро и два пати попладне. Спорт и забава: Надворешен базен за возрасни и деца, пинг понг. Со доплата: спортови на вода.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR546511EUR
за 2 возрасни
видете детали
PARADOR BEACH HOTEL

PARADOR BEACH HOTEL

Хотелот Парадор се наоѓа во Аланија, на 130 км од Анталија, на 50 метри од медитеранскиот брег. Хотелот се наоѓа во близина на историски храм. Повеќето од собите имаат поглед кон морето. Овој пријатен хотел со сите современи погодности се карактеризира со квалитетна услуга, тука се создадени сите услови за добар одмор.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR551056EUR
за 2 возрасни
видете детали
SUN BEACH HOTEL

SUN BEACH HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во областа Сиде. Приближно е 65 км од аеродромот во Анталија. 1,5kм од центарот на Сиде. Сместување: Хотелот располага со вкупен број на 64 соби во две згради. Услуга: All inclusive (се вклучено) Плажа: На 150м од хотелот. Хотелска приватна песочна плажа со чадори и лежалки (бесплатни). Пешкири со доплата. Спорт и забава: Отворен и затворен базен за возрасни и деца, тобоган, пинг понг.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR554086EUR
за 2 возрасни
видете детали
MONTE CARLO HOTEL

MONTE CARLO HOTEL

Локација: Хотелот се наоѓа во регионот Обагол, 1км од центарот на Аланија и 125 км од аеродромот во Анталија. Услуга: All Inclusive Плажа: Приватна плажа која се наоѓа на 70 м од хотелот, преку патот, со тунел под земја, песочна и камчеста, опремена со лежалки и чадори за сонце кои се бесплатни. Спорт и забава: Надворешен базен со посебен дел за деца, 2 водна лизгалка, пинг понг, одбојка на плажа...
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR556611EUR
за 2 возрасни
видете детали
PARADOR SUITE HOTEL

PARADOR SUITE HOTEL

Локација: Хотелот Парадор апартман се наоѓа на непосредна близина на сопствената плажа, нудејќи 24-часовен рецепција, домаќинство и собни услуги. Местото се состои од 54 климатизирани соби. Сместување: Контролата на климата, кујнскиот простор и маса за пишување, како и машината за миење садови и фрижидерот се стандардни во сите простории. Некои единици имаат поглед на градот. Секоја соба во хотелот располага со кревети со перничиња и пердувени перници.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR564489EUR
за 2 возрасни
видете детали
PARADOR BEACH HOTEL

PARADOR BEACH HOTEL

Хотелот Парадор се наоѓа во Аланија, на 130 км од Анталија, на 50 метри од медитеранскиот брег. Хотелот се наоѓа во близина на историски храм. Повеќето од собите имаат поглед кон морето. Овој пријатен хотел со сите современи погодности се карактеризира со квалитетна услуга, тука се создадени сите услови за добар одмор.
СМЕСТУВАЊЕ
од
EUR565600EUR
за 2 возрасни
видете детали