Бр. на ноќите поминати во New York помеѓу

и
Rafael Hernandez
01:05
02/04/2023
Rafael Hernandez
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
04:57
02/04/2023
New York, Newark Liberty
New York, Newark Liberty
11:50
06/04/2023
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Rafael Hernandez
19:35
06/04/2023
Rafael Hernandez
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Rafael Hernandez
02:05
27/04/2023
Rafael Hernandez
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
09:47
27/04/2023
New York, Newark Liberty
New York, Newark Liberty
19:00
01/05/2023
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Rafael Hernandez
01:09
02/05/2023
Rafael Hernandez
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
JetBlue Airways
Rafael Hernandez
05:10
07/06/2023
Rafael Hernandez
заминување
Директен лет
John F Kennedy
09:02
07/06/2023
John F Kennedy
JetBlue Airways
John F Kennedy
05:01
15/06/2023
John F Kennedy
враќање
Директен лет
Rafael Hernandez
08:43
15/06/2023
Rafael Hernandez
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Rafael Hernandez
05:10
08/06/2023
Rafael Hernandez
заминување
Директен лет
John F Kennedy
09:02
08/06/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
22:29
17/06/2023
John F Kennedy
враќање
Директен лет
Rafael Hernandez
02:22
18/06/2023
Rafael Hernandez
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
JetBlue Airways
Rafael Hernandez
10:40
22/11/2023
Rafael Hernandez
заминување
Директен лет
John F Kennedy
13:32
22/11/2023
John F Kennedy
JetBlue Airways
John F Kennedy
05:01
26/11/2023
John F Kennedy
враќање
Директен лет
Rafael Hernandez
09:46
26/11/2023
Rafael Hernandez
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен