Бр. на ноќите поминати во Barcelona помеѓу

и
Aegean Airlines
Queen Alia
04:00
22/07/2022
Queen Alia
заминување
со преседнување
International
10:35
22/07/2022
International
Aegean Airlines
International
01:30
29/07/2022
International
враќање
со преседнување
Queen Alia
02:05
30/07/2022
Queen Alia
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Austrian Airlines
Queen Alia
15:55
11/08/2022
Queen Alia
заминување
со преседнување
International
09:15
12/08/2022
International
Austrian Airlines
International
10:00
18/08/2022
International
враќање
со преседнување
Queen Alia
15:05
19/08/2022
Queen Alia
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен