Бр. на ноќите поминати во Chania помеѓу

и
Big Sky Airlines
Eleftherios Venizelos
06:50
12/04/2021
Eleftherios Venizelos
заминување
Директен лет
Souda
07:50
12/04/2021
Souda
Big Sky Airlines
Souda
08:20
13/04/2021
Souda
враќање
Директен лет
Eleftherios Venizelos
09:20
13/04/2021
Eleftherios Venizelos
EUR9900EUR
Детали
1 Возрасен
Big Sky Airlines
Eleftherios Venizelos
06:50
12/04/2021
Eleftherios Venizelos
заминување
Директен лет
Souda
07:50
12/04/2021
Souda
Big Sky Airlines
Souda
21:00
14/04/2021
Souda
враќање
Директен лет
Eleftherios Venizelos
22:00
14/04/2021
Eleftherios Venizelos
EUR9900EUR
Детали
1 Возрасен