Бр. на ноќите поминати во Paris помеѓу

и
Eleftherios Venizelos
08:20
21/05/2021
Eleftherios Venizelos
заминување
со преседнување
Charles De Gaulle
10:55
21/05/2021
Charles De Gaulle
Charles De Gaulle
12:05
25/05/2021
Charles De Gaulle
враќање
со преседнување
Eleftherios Venizelos
20:10
25/05/2021
Eleftherios Venizelos
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Eleftherios Venizelos
10:50
22/07/2021
Eleftherios Venizelos
заминување
Директен лет
Orly
13:15
22/07/2021
Orly
Orly
06:00
27/07/2021
Orly
враќање
Директен лет
Eleftherios Venizelos
10:10
27/07/2021
Eleftherios Venizelos
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Eleftherios Venizelos
10:55
29/08/2021
Eleftherios Venizelos
заминување
со преседнување
Beauvais Tille
21:25
29/08/2021
Beauvais Tille
Beauvais Tille
08:35
01/09/2021
Beauvais Tille
враќање
со преседнување
Eleftherios Venizelos
21:40
01/09/2021
Eleftherios Venizelos
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен