Бр. на ноќите поминати во Thessaloniki помеѓу

и
Sky Express (Greece)
Eleftherios Venizelos
11:15
16/04/2021
Eleftherios Venizelos
заминување
Директен лет
Makedonia
12:05
16/04/2021
Makedonia
Sky Express (Greece)
Makedonia
22:55
16/04/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Eleftherios Venizelos
23:45
16/04/2021
Eleftherios Venizelos
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Sky Express (Greece)
Eleftherios Venizelos
11:15
22/04/2021
Eleftherios Venizelos
заминување
Директен лет
Makedonia
12:05
22/04/2021
Makedonia
Sky Express (Greece)
Makedonia
19:50
23/04/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Eleftherios Venizelos
20:40
23/04/2021
Eleftherios Venizelos
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен