Бр. на ноќите поминати во Athens помеѓу

и
Basel Euro Swiss
06:20
19/04/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
10:05
19/04/2021
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
10:55
26/04/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
12:50
26/04/2021
Basel Euro Swiss
EUR10650EUR
Детали
1 Возрасен
easyJet
Basel Euro Swiss
06:20
24/05/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
10:05
24/05/2021
Eleftherios Venizelos
easyJet
Eleftherios Venizelos
10:55
31/05/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
12:50
31/05/2021
Basel Euro Swiss
EUR12700EUR
Детали
1 Возрасен
easyJet
Basel Euro Swiss
06:20
02/07/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
10:05
02/07/2021
Eleftherios Venizelos
easyJet
Eleftherios Venizelos
10:55
09/07/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
12:50
09/07/2021
Basel Euro Swiss
EUR19200EUR
Детали
1 Возрасен
easyJet
Basel Euro Swiss
06:20
17/09/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
10:05
17/09/2021
Eleftherios Venizelos
easyJet
Eleftherios Venizelos
10:55
24/09/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
12:50
24/09/2021
Basel Euro Swiss
EUR18500EUR
Детали
1 Возрасен