Бр. на ноќите поминати во Heraklion помеѓу

и
XR
Basel Euro Swiss
06:00
19/05/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
10:00
19/05/2021
N Kazantzakis
(), Hapag-Lloyd Express, TUIfly
N Kazantzakis
11:00
26/05/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
13:10
26/05/2021
Basel Euro Swiss
EUR17300EUR
Детали
1 Возрасен
Basel Euro Swiss
06:00
21/05/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
10:00
21/05/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
10:50
28/05/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
13:00
28/05/2021
Basel Euro Swiss
EUR14200EUR
Детали
1 Возрасен
(), Hapag-Lloyd Express, TUIfly
Basel Euro Swiss
06:00
18/06/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
10:00
18/06/2021
N Kazantzakis
XR
N Kazantzakis
11:00
25/06/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
13:15
25/06/2021
Basel Euro Swiss
EUR15700EUR
Детали
1 Возрасен
(), Hapag-Lloyd Express, TUIfly
Basel Euro Swiss
16:25
19/07/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
20:25
19/07/2021
N Kazantzakis
XR
N Kazantzakis
11:00
26/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
13:15
26/07/2021
Basel Euro Swiss
EUR18900EUR
Детали
1 Возрасен
XR
Basel Euro Swiss
06:00
25/08/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
10:00
25/08/2021
N Kazantzakis
(), Hapag-Lloyd Express, TUIfly
N Kazantzakis
11:00
01/09/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
13:10
01/09/2021
Basel Euro Swiss
EUR18400EUR
Детали
1 Возрасен