Бр. на ноќите поминати во Kerkyra помеѓу

и
XR
Basel Euro Swiss
14:15
26/05/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
I Kapodistrias
17:35
26/05/2021
I Kapodistrias
XR
I Kapodistrias
18:30
02/06/2021
I Kapodistrias
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
20:00
02/06/2021
Basel Euro Swiss
EUR18400EUR
Детали
1 Возрасен
XR
Basel Euro Swiss
06:00
20/06/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
I Kapodistrias
09:20
20/06/2021
I Kapodistrias
XR
I Kapodistrias
10:20
27/06/2021
I Kapodistrias
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
11:50
27/06/2021
Basel Euro Swiss
EUR12200EUR
Детали
1 Возрасен
(), Hapag-Lloyd Express, TUIfly
Basel Euro Swiss
14:10
27/07/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
I Kapodistrias
17:25
27/07/2021
I Kapodistrias
(), Hapag-Lloyd Express, TUIfly
I Kapodistrias
18:15
03/08/2021
I Kapodistrias
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
19:35
03/08/2021
Basel Euro Swiss
EUR42100EUR
Детали
1 Возрасен
XR
Basel Euro Swiss
14:15
28/07/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
I Kapodistrias
17:35
28/07/2021
I Kapodistrias
XR
I Kapodistrias
18:30
04/08/2021
I Kapodistrias
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
20:00
04/08/2021
Basel Euro Swiss
EUR18400EUR
Детали
1 Возрасен
Basel Euro Swiss
14:15
04/08/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
I Kapodistrias
17:35
04/08/2021
I Kapodistrias
I Kapodistrias
18:30
11/08/2021
I Kapodistrias
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
20:00
11/08/2021
Basel Euro Swiss
EUR18150EUR
Детали
1 Возрасен
XR
Basel Euro Swiss
14:15
03/09/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
I Kapodistrias
17:35
03/09/2021
I Kapodistrias
XR
I Kapodistrias
18:30
10/09/2021
I Kapodistrias
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
20:00
10/09/2021
Basel Euro Swiss
EUR13200EUR
Детали
1 Возрасен