Бр. на ноќите поминати во Rhodes помеѓу

и
XR
Basel Euro Swiss
14:15
07/06/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
Diagoras
18:15
07/06/2021
Diagoras
XR
Diagoras
19:15
14/06/2021
Diagoras
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
21:40
14/06/2021
Basel Euro Swiss
EUR12200EUR
Детали
1 Возрасен
Basel Euro Swiss
19:30
10/06/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
Diagoras
23:30
10/06/2021
Diagoras
Diagoras
16:10
17/06/2021
Diagoras
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
18:35
17/06/2021
Basel Euro Swiss
EUR11900EUR
Детали
1 Возрасен
Basel Euro Swiss
19:30
08/07/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
Diagoras
23:30
08/07/2021
Diagoras
Diagoras
16:10
15/07/2021
Diagoras
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
18:35
15/07/2021
Basel Euro Swiss
EUR18150EUR
Детали
1 Возрасен
XR
Basel Euro Swiss
19:30
22/07/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
Diagoras
23:30
22/07/2021
Diagoras
XR
Diagoras
16:10
29/07/2021
Diagoras
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
18:35
29/07/2021
Basel Euro Swiss
EUR18400EUR
Детали
1 Возрасен
XR
Basel Euro Swiss
15:15
21/08/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
Diagoras
19:15
21/08/2021
Diagoras
XR
Diagoras
20:15
28/08/2021
Diagoras
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
22:40
28/08/2021
Basel Euro Swiss
EUR12200EUR
Детали
1 Возрасен
XR
Basel Euro Swiss
14:15
20/09/2021
Basel Euro Swiss
заминување
Директен лет
Diagoras
18:15
20/09/2021
Diagoras
XR
Diagoras
19:15
27/09/2021
Diagoras
враќање
Директен лет
Basel Euro Swiss
21:40
27/09/2021
Basel Euro Swiss
EUR14300EUR
Детали
1 Возрасен