Бр. на ноќите поминати во Kavalla помеѓу

и
Air Serbia
Belgrade Beograd
00:40
10/07/2021
Belgrade Beograd
заминување
со преседнување
Megas Alexandros
07:45
10/07/2021
Megas Alexandros
Olympic Air
Megas Alexandros
08:10
20/07/2021
Megas Alexandros
враќање
со преседнување
Belgrade Beograd
22:35
20/07/2021
Belgrade Beograd
EUR30025EUR
Детали
1 Возрасен
Belgrade Beograd
12:50
12/07/2021
Belgrade Beograd
заминување
со преседнување
Megas Alexandros
07:45
13/07/2021
Megas Alexandros
Megas Alexandros
11:45
22/07/2021
Megas Alexandros
враќање
со преседнување
Belgrade Beograd
16:15
22/07/2021
Belgrade Beograd
EUR24300EUR
Детали
1 Возрасен
Belgrade Beograd
12:50
16/08/2021
Belgrade Beograd
заминување
со преседнување
Megas Alexandros
07:45
17/08/2021
Megas Alexandros
Megas Alexandros
11:45
26/08/2021
Megas Alexandros
враќање
со преседнување
Belgrade Beograd
16:15
26/08/2021
Belgrade Beograd
EUR24450EUR
Детали
1 Возрасен
Belgrade Beograd
00:40
28/08/2021
Belgrade Beograd
заминување
со преседнување
Megas Alexandros
07:45
28/08/2021
Megas Alexandros
Megas Alexandros
08:10
07/09/2021
Megas Alexandros
враќање
со преседнување
Belgrade Beograd
17:25
08/09/2021
Belgrade Beograd
EUR36667EUR
Детали
1 Возрасен