Бр. на ноќите поминати во Zanzibar помеѓу

и
Brussels National
08:00
28/08/2022
Brussels National
заминување
со преседнување
Kisauni
20:20
28/08/2022
Kisauni
Kisauni
21:25
07/09/2022
Kisauni
враќање
со преседнување
Brussels National
09:40
08/09/2022
Brussels National
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Brussels National
06:10
25/09/2022
Brussels National
заминување
со преседнување
Kisauni
20:10
25/09/2022
Kisauni
Kisauni
19:40
07/10/2022
Kisauni
враќање
со преседнување
Brussels National
11:08
08/10/2022
Brussels National
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Brussels National
07:15
01/11/2022
Brussels National
заминување
со преседнување
Kisauni
18:45
01/11/2022
Kisauni
Kisauni
19:05
15/11/2022
Kisauni
враќање
со преседнување
Brussels National
05:05
16/11/2022
Brussels National
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Brussels National
22:15
01/11/2022
Brussels National
заминување
со преседнување
Kisauni
13:00
02/11/2022
Kisauni
Kisauni
17:00
16/11/2022
Kisauni
враќање
со преседнување
Brussels National
06:15
17/11/2022
Brussels National
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Brussels National
06:15
01/11/2022
Brussels National
заминување
Директен лет
Kisauni
17:45
01/11/2022
Kisauni
Kisauni
19:05
22/11/2022
Kisauni
враќање
Директен лет
Brussels National
05:05
23/11/2022
Brussels National
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Austrian Airlines
Brussels National
19:05
16/12/2022
Brussels National
заминување
со преседнување
Kisauni
13:00
17/12/2022
Kisauni
Austrian Airlines
Kisauni
17:00
27/12/2022
Kisauni
враќање
со преседнување
Brussels National
11:05
28/12/2022
Brussels National
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен