Бр. на ноќите поминати во Paris помеѓу

и
Blue Air
Henri Coanda
07:05
19/04/2021
Henri Coanda
заминување
Директен лет
Charles De Gaulle
09:15
19/04/2021
Charles De Gaulle
Blue Air
Charles De Gaulle
21:50
25/04/2021
Charles De Gaulle
враќање
Директен лет
Henri Coanda
01:45
26/04/2021
Henri Coanda
EUR11398EUR
Детали
1 Возрасен
Henri Coanda
06:05
07/05/2021
Henri Coanda
заминување
со преседнување
Beauvais Tille
08:10
07/05/2021
Beauvais Tille
Beauvais Tille
12:25
09/05/2021
Beauvais Tille
враќање
со преседнување
Henri Coanda
12:35
10/05/2021
Henri Coanda
EUR9300EUR
Детали
1 Возрасен
Henri Coanda
07:05
05/06/2021
Henri Coanda
заминување
Директен лет
Charles De Gaulle
09:15
05/06/2021
Charles De Gaulle
Charles De Gaulle
10:05
12/06/2021
Charles De Gaulle
враќање
Директен лет
Henri Coanda
14:00
12/06/2021
Henri Coanda
EUR8300EUR
Детали
1 Возрасен