Бр. на ноќите поминати во Paris помеѓу

и
Liszt Ferenc
05:55
08/05/2021
Liszt Ferenc
заминување
со преседнување
Beauvais Tille
13:30
08/05/2021
Beauvais Tille
Beauvais Tille
13:55
15/05/2021
Beauvais Tille
враќање
со преседнување
Liszt Ferenc
09:00
16/05/2021
Liszt Ferenc
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Liszt Ferenc
16:05
01/06/2021
Liszt Ferenc
заминување
Директен лет
Charles De Gaulle
18:30
01/06/2021
Charles De Gaulle
Charles De Gaulle
09:25
02/06/2021
Charles De Gaulle
враќање
Директен лет
Liszt Ferenc
11:35
02/06/2021
Liszt Ferenc
EUR6750EUR
Детали
1 Возрасен
Liszt Ferenc
16:05
10/06/2021
Liszt Ferenc
заминување
со преседнување
Charles De Gaulle
18:30
10/06/2021
Charles De Gaulle
Charles De Gaulle
08:25
17/06/2021
Charles De Gaulle
враќање
со преседнување
Liszt Ferenc
10:15
18/06/2021
Liszt Ferenc
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Liszt Ferenc
06:45
16/06/2021
Liszt Ferenc
заминување
со преседнување
Beauvais Tille
09:00
16/06/2021
Beauvais Tille
Beauvais Tille
08:30
17/06/2021
Beauvais Tille
враќање
со преседнување
Liszt Ferenc
15:50
17/06/2021
Liszt Ferenc
EUR5950EUR
Детали
1 Возрасен
Liszt Ferenc
20:35
26/06/2021
Liszt Ferenc
заминување
Директен лет
Charles De Gaulle
22:55
26/06/2021
Charles De Gaulle
Charles De Gaulle
08:45
27/06/2021
Charles De Gaulle
враќање
Директен лет
Liszt Ferenc
10:55
27/06/2021
Liszt Ferenc
EUR12300EUR
Детали
1 Возрасен
Liszt Ferenc
06:45
07/07/2021
Liszt Ferenc
заминување
со преседнување
Beauvais Tille
09:05
07/07/2021
Beauvais Tille
Beauvais Tille
08:25
15/07/2021
Beauvais Tille
враќање
со преседнување
Liszt Ferenc
16:00
15/07/2021
Liszt Ferenc
EUR6250EUR
Детали
1 Возрасен