Бр. на ноќите поминати во Skopje помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Austrian Airlines
Cairo
15:45
09/07/2022
Cairo
заминување
со преседнување
Skopje
11:50
10/07/2022
Skopje
Austrian Airlines
Skopje
04:25
14/07/2022
Skopje
враќање
со преседнување
Cairo
14:45
14/07/2022
Cairo
EUR50500EUR
Детали
1 Возрасен