Бр. на ноќите поминати во New York помеѓу

и
Cape Town
19:50
28/10/2023
Cape Town
заминување
Директен лет
New York, Newark Liberty
05:35
29/10/2023
New York, Newark Liberty
New York, Newark Liberty
20:30
08/11/2023
New York, Newark Liberty
враќање
Директен лет
Cape Town
18:00
09/11/2023
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
JetBlue Airways
Cape Town
12:35
22/12/2023
Cape Town
заминување
со преседнување
John F Kennedy
14:45
23/12/2023
John F Kennedy
JetBlue Airways
John F Kennedy
19:50
03/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Cape Town
10:20
05/01/2024
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Cape Town
12:35
22/12/2023
Cape Town
заминување
со преседнување
John F Kennedy
08:15
23/12/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
10:15
04/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Cape Town
16:55
05/01/2024
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Cape Town
12:35
22/12/2023
Cape Town
заминување
со преседнување
John F Kennedy
08:15
23/12/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
10:25
09/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Cape Town
16:55
10/01/2024
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Cape Town
12:35
22/12/2023
Cape Town
заминување
со преседнување
John F Kennedy
08:15
23/12/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
20:20
10/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Cape Town
16:55
12/01/2024
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Cape Town
15:15
23/12/2023
Cape Town
заминување
со преседнување
John F Kennedy
08:15
25/12/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
01:20
02/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Cape Town
16:55
03/01/2024
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
JetBlue Airways
Cape Town
18:25
23/12/2023
Cape Town
заминување
со преседнување
John F Kennedy
14:45
24/12/2023
John F Kennedy
JetBlue Airways
John F Kennedy
19:50
03/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Cape Town
16:55
05/01/2024
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Cape Town
12:35
23/12/2023
Cape Town
заминување
со преседнување
John F Kennedy
08:15
24/12/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
01:20
04/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Cape Town
16:55
05/01/2024
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Cape Town
12:35
23/12/2023
Cape Town
заминување
со преседнување
John F Kennedy
08:15
24/12/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
01:20
09/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Cape Town
16:55
10/01/2024
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Qatar Airways
Cape Town
12:35
24/12/2023
Cape Town
заминување
со преседнување
John F Kennedy
14:45
25/12/2023
John F Kennedy
JetBlue Airways
John F Kennedy
19:50
09/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Cape Town
10:20
11/01/2024
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Cape Town
12:35
26/12/2023
Cape Town
заминување
со преседнување
John F Kennedy
21:15
27/12/2023
John F Kennedy
John F Kennedy
19:50
02/01/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Cape Town
05:00
04/01/2024
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Cape Town
12:35
29/03/2024
Cape Town
заминување
со преседнување
John F Kennedy
09:15
30/03/2024
John F Kennedy
John F Kennedy
12:45
05/04/2024
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Cape Town
08:30
07/04/2024
Cape Town
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен