Бр. на ноќите поминати во Heraklion помеѓу

и
Chisinau
18:10
04/06/2021
Chisinau
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
10:35
06/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
15:50
11/06/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Chisinau
17:00
12/06/2021
Chisinau
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Chisinau
06:20
05/06/2021
Chisinau
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
10:20
06/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
21:55
12/06/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Chisinau
17:20
13/06/2021
Chisinau
EUR21150EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Chisinau
06:20
07/07/2021
Chisinau
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
08:35
07/07/2021
N Kazantzakis
Wizz Air
N Kazantzakis
09:20
14/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Chisinau
11:40
14/07/2021
Chisinau
EUR20300EUR
Детали
1 Возрасен
Chisinau
07:10
08/07/2021
Chisinau
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
17:15
08/07/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
07:15
16/07/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Chisinau
03:30
17/07/2021
Chisinau
EUR27900EUR
Детали
1 Возрасен