Бр. на ноќите поминати во Bologna помеѓу

и
British Airways
Dublin
15:55
13/01/2025
Dublin
заминување
со преседнување
Guglielmo Marconi
23:30
13/01/2025
Guglielmo Marconi
British Airways
Guglielmo Marconi
07:35
15/01/2025
Guglielmo Marconi
враќање
со преседнување
Dublin
15:00
15/01/2025
Dublin
EUR31037EUR
Детали
1 Возрасен