Бр. на ноќите поминати во Budapest помеѓу

и
Dublin
07:45
30/04/2024
Dublin
заминување
Директен лет
Liszt Ferenc
11:50
30/04/2024
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
12:30
02/05/2024
Liszt Ferenc
враќање
Директен лет
Dublin
14:45
02/05/2024
Dublin
EUR20526EUR
Детали
1 Возрасен
KLM
Dublin
17:20
13/01/2025
Dublin
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
23:05
13/01/2025
Liszt Ferenc
KLM
Liszt Ferenc
17:05
15/01/2025
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Dublin
08:05
16/01/2025
Dublin
EUR31551EUR
Детали
1 Возрасен