Бр. на ноќите поминати во Catania помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
пребарување
27
пребарување
28
пребарување
29
пребарување
30
пребарување
Dublin
14:10
08/05/2024
Dublin
заминување
Директен лет
Fontanarossa
18:50
08/05/2024
Fontanarossa
Fontanarossa
19:40
15/05/2024
Fontanarossa
враќање
Директен лет
Dublin
22:30
15/05/2024
Dublin
EUR32602EUR
Детали
1 Возрасен
Dublin
18:45
22/07/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Fontanarossa
19:50
23/07/2024
Fontanarossa
Fontanarossa
20:45
29/07/2024
Fontanarossa
враќање
со преседнување
Dublin
18:00
30/07/2024
Dublin
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Dublin
14:10
08/09/2024
Dublin
заминување
Директен лет
Fontanarossa
18:50
08/09/2024
Fontanarossa
Fontanarossa
19:40
15/09/2024
Fontanarossa
враќање
Директен лет
Dublin
22:30
15/09/2024
Dublin
EUR30918EUR
Детали
1 Возрасен
KLM
Dublin
17:20
13/01/2025
Dublin
заминување
со преседнување
Fontanarossa
09:30
14/01/2025
Fontanarossa
AZA ITA AIRWAYS
Fontanarossa
10:15
15/01/2025
Fontanarossa
враќање
со преседнување
Dublin
16:40
15/01/2025
Dublin
EUR46642EUR
Детали
1 Возрасен