Бр. на ноќите поминати во Halifax помеѓу

и
Lufthansa
Dublin
09:10
16/06/2021
Dublin
заминување
со преседнување
Halifax
23:18
16/06/2021
Halifax
Air Canada
Halifax
12:41
30/06/2021
Halifax
враќање
со преседнување
Dublin
07:05
01/07/2021
Dublin
EUR43200EUR
Детали
1 Возрасен