Бр. на ноќите поминати во Palermo помеѓу

и
Swiss International Air Lines
Dublin
08:40
25/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
08:50
26/05/2024
Punta Raisi
Swiss International Air Lines
Punta Raisi
09:40
05/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
18:00
05/06/2024
Dublin
EUR34296EUR
Детали
1 Возрасен
Swiss International Air Lines
Dublin
08:40
26/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
18:50
26/05/2024
Punta Raisi
Swiss International Air Lines
Punta Raisi
09:40
30/05/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
18:00
30/05/2024
Dublin
EUR32796EUR
Детали
1 Возрасен
Swiss International Air Lines
Dublin
08:40
26/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
18:50
26/05/2024
Punta Raisi
Swiss International Air Lines
Punta Raisi
09:40
04/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
19:35
05/06/2024
Dublin
EUR33382EUR
Детали
1 Возрасен
Swiss International Air Lines
Dublin
08:40
26/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
18:50
26/05/2024
Punta Raisi
Swiss International Air Lines
Punta Raisi
09:40
05/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
18:00
05/06/2024
Dublin
EUR29797EUR
Детали
1 Возрасен
Swiss International Air Lines
Dublin
18:45
27/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
08:50
28/05/2024
Punta Raisi
Lufthansa
Punta Raisi
17:35
03/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
08:15
04/06/2024
Dublin
EUR30221EUR
Детали
1 Возрасен
Swiss International Air Lines
Dublin
18:45
27/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
08:50
28/05/2024
Punta Raisi
Swiss International Air Lines
Punta Raisi
09:40
04/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
19:35
05/06/2024
Dublin
EUR30383EUR
Детали
1 Возрасен
Swiss International Air Lines
Dublin
18:45
27/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
08:50
28/05/2024
Punta Raisi
Swiss International Air Lines
Punta Raisi
09:40
05/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
18:00
05/06/2024
Dublin
EUR26798EUR
Детали
1 Возрасен
Swiss International Air Lines
Dublin
18:45
28/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
08:50
29/05/2024
Punta Raisi
AZA ITA AIRWAYS
Punta Raisi
11:05
01/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
22:20
01/06/2024
Dublin
EUR33927EUR
Детали
1 Возрасен
Vueling
Dublin
19:30
28/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
13:05
29/05/2024
Punta Raisi
Vueling
Punta Raisi
15:05
02/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
20:05
02/06/2024
Dublin
EUR95198EUR
Детали
1 Возрасен
Swiss International Air Lines
Dublin
18:45
28/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
08:50
29/05/2024
Punta Raisi
Lufthansa
Punta Raisi
17:35
03/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
08:15
04/06/2024
Dublin
EUR29221EUR
Детали
1 Возрасен
Swiss International Air Lines
Dublin
18:45
28/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
08:50
29/05/2024
Punta Raisi
Swiss International Air Lines
Punta Raisi
09:40
04/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
19:35
05/06/2024
Dublin
EUR29383EUR
Детали
1 Возрасен
Swiss International Air Lines
Dublin
18:45
28/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
08:50
29/05/2024
Punta Raisi
Swiss International Air Lines
Punta Raisi
09:40
05/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
18:00
05/06/2024
Dublin
EUR25798EUR
Детали
1 Возрасен
Swiss International Air Lines
Dublin
18:45
29/05/2024
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
08:50
30/05/2024
Punta Raisi
Swiss International Air Lines
Punta Raisi
09:40
05/06/2024
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
18:00
05/06/2024
Dublin
EUR34296EUR
Детали
1 Возрасен
KLM
Dublin
05:55
13/01/2025
Dublin
заминување
со преседнување
Punta Raisi
14:25
13/01/2025
Punta Raisi
AZA ITA AIRWAYS
Punta Raisi
06:10
15/01/2025
Punta Raisi
враќање
со преседнување
Dublin
16:40
15/01/2025
Dublin
EUR44643EUR
Детали
1 Возрасен