Бр. на ноќите поминати во Port Elizabeth помеѓу

и
Durban King Shaka
12:00
03/06/2022
Durban King Shaka
заминување
Директен лет
Port Elizabeth
13:05
03/06/2022
Port Elizabeth
Port Elizabeth
13:40
06/06/2022
Port Elizabeth
враќање
Директен лет
Durban King Shaka
14:45
06/06/2022
Durban King Shaka
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
FlySafair
Durban King Shaka
14:05
15/07/2022
Durban King Shaka
заминување
Директен лет
Port Elizabeth
15:35
15/07/2022
Port Elizabeth
British Airways
Port Elizabeth
13:40
24/07/2022
Port Elizabeth
враќање
Директен лет
Durban King Shaka
14:45
24/07/2022
Durban King Shaka
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Durban King Shaka
11:15
28/09/2022
Durban King Shaka
заминување
Директен лет
Port Elizabeth
12:35
28/09/2022
Port Elizabeth
Port Elizabeth
13:10
02/10/2022
Port Elizabeth
враќање
Директен лет
Durban King Shaka
14:25
02/10/2022
Durban King Shaka
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен