Бр. на ноќите поминати во Praslin Island помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
пребарување
30
пребарување
Durban King Shaka
10:05
07/10/2023
Durban King Shaka
заминување
со преседнување
Praslin Island
06:10
08/10/2023
Praslin Island
Praslin Island
21:35
14/10/2023
Praslin Island
враќање
со преседнување
Durban King Shaka
16:10
15/10/2023
Durban King Shaka
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Durban King Shaka
07:55
14/01/2024
Durban King Shaka
заминување
со преседнување
Praslin Island
06:10
15/01/2024
Praslin Island
Praslin Island
21:35
25/01/2024
Praslin Island
враќање
со преседнување
Durban King Shaka
16:10
26/01/2024
Durban King Shaka
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Durban King Shaka
07:55
04/02/2024
Durban King Shaka
заминување
со преседнување
Praslin Island
06:10
05/02/2024
Praslin Island
Praslin Island
07:35
16/02/2024
Praslin Island
враќање
со преседнување
Durban King Shaka
16:10
16/02/2024
Durban King Shaka
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен