Бр. на ноќите поминати во Budapest помеѓу

и
Edinburgh
19:00
16/04/2021
Edinburgh
заминување
Директен лет
Liszt Ferenc
22:50
16/04/2021
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
06:15
17/04/2021
Liszt Ferenc
враќање
Директен лет
Edinburgh
08:20
17/04/2021
Edinburgh
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Edinburgh
12:35
14/05/2021
Edinburgh
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
09:25
15/05/2021
Liszt Ferenc
Ryanair
Liszt Ferenc
06:45
21/05/2021
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Edinburgh
12:10
21/05/2021
Edinburgh
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен