Бр. на ноќите поминати во Skopje помеѓу

и
Wizz Air
Fuhlsbuettel
15:45
01/03/2024
Fuhlsbuettel
заминување
Директен лет
Skopje
18:15
01/03/2024
Skopje
Wizz Air
Skopje
12:25
04/03/2024
Skopje
враќање
Директен лет
Fuhlsbuettel
15:10
04/03/2024
Fuhlsbuettel
EUR19400EUR
Детали
1 Возрасен
Wizz Air
Fuhlsbuettel
09:20
23/06/2024
Fuhlsbuettel
заминување
со преседнување
Skopje
11:50
23/06/2024
Skopje
Pegasus Airlines
Skopje
19:25
30/06/2024
Skopje
враќање
со преседнување
Fuhlsbuettel
12:45
01/07/2024
Fuhlsbuettel
EUR31000EUR
Детали
1 Возрасен
LOT Polish Airlines
Fuhlsbuettel
11:30
14/12/2024
Fuhlsbuettel
заминување
со преседнување
Skopje
16:45
14/12/2024
Skopje
Turkish Airlines
Skopje
08:45
21/12/2024
Skopje
враќање
со преседнување
Fuhlsbuettel
17:15
21/12/2024
Fuhlsbuettel
EUR58200EUR
Детали
1 Возрасен