Бр. на ноќите поминати во San Juan помеѓу

и
По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
пребарување
29
пребарување
30
пребарување
JetBlue Airways
Bradley
15:30
24/11/2022
Bradley
заминување
Директен лет
Luiz Munoz Marin
20:21
24/11/2022
Luiz Munoz Marin
JetBlue Airways
Luiz Munoz Marin
05:01
28/11/2022
Luiz Munoz Marin
враќање
Директен лет
Bradley
08:01
28/11/2022
Bradley
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен