Упс! Во календарот нема цени

Ако сакате да ги добиете можностите за авио карти од Istanbul до Skopje, направете пребарување со користење на пребарувачот.


По Вт Ср Че Пе Са Не
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
пребарување
30
пребарување
Turkish Airlines
Ataturk
07:25
09/10/2023
Ataturk
заминување
Директен лет
Skopje
07:50
09/10/2023
Skopje
Turkish Airlines
Skopje
20:15
09/10/2023
Skopje
враќање
Директен лет
Ataturk
22:45
09/10/2023
Ataturk
EUR38950EUR
Детали
1 Возрасен