Бр. на ноќите поминати во Warsaw помеѓу

и
LOT Polish Airlines
Ataturk
07:05
25/06/2022
Ataturk
заминување
Директен лет
Frederic Chopin
08:40
25/06/2022
Frederic Chopin
LOT Polish Airlines
Frederic Chopin
19:55
30/06/2022
Frederic Chopin
враќање
Директен лет
Ataturk
23:30
30/06/2022
Ataturk
EUR23600EUR
Детали
1 Возрасен
LOT Polish Airlines
Ataturk
17:20
26/06/2022
Ataturk
заминување
Директен лет
Frederic Chopin
18:50
26/06/2022
Frederic Chopin
LOT Polish Airlines
Frederic Chopin
19:55
02/07/2022
Frederic Chopin
враќање
Директен лет
Ataturk
23:30
02/07/2022
Ataturk
EUR23700EUR
Детали
1 Возрасен
LOT Polish Airlines
Ataturk
07:10
07/08/2022
Ataturk
заминување
Директен лет
Frederic Chopin
08:45
07/08/2022
Frederic Chopin
LOT Polish Airlines
Frederic Chopin
19:55
21/08/2022
Frederic Chopin
враќање
Директен лет
Ataturk
23:30
21/08/2022
Ataturk
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен