Бр. на ноќите поминати во Auckland помеѓу

и
Singapore Airlines
Johannesburg
13:45
25/10/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Auckland
23:35
26/10/2022
Auckland
Eastern Australia Airlines
Auckland
19:15
30/11/2022
Auckland
враќање
со преседнување
Johannesburg
08:00
02/12/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Johannesburg
22:00
01/11/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Auckland
05:00
03/11/2022
Auckland
Auckland
06:05
09/11/2022
Auckland
враќање
со преседнување
Johannesburg
14:35
09/11/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Eastern Australia Airlines
Johannesburg
16:35
01/11/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Auckland
22:45
02/11/2022
Auckland
Eastern Australia Airlines
Auckland
08:25
30/11/2022
Auckland
враќање
со преседнување
Johannesburg
20:15
01/12/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Eastern Australia Airlines
Johannesburg
16:35
01/11/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Auckland
22:45
02/11/2022
Auckland
Air New Zealand
Auckland
12:55
15/12/2022
Auckland
враќање
со преседнување
Johannesburg
08:00
16/12/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Qatar Airways
Johannesburg
20:25
02/11/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Auckland
01:15
05/11/2022
Auckland
Qatar Airways
Auckland
18:25
01/02/2023
Auckland
враќање
со преседнување
Johannesburg
15:30
02/02/2023
Johannesburg
EUR129018EUR
Детали
1 Возрасен
Korean Air
Johannesburg
10:15
30/11/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Auckland
08:05
02/12/2022
Auckland
Korean Air
Auckland
10:00
19/12/2022
Auckland
враќање
со преседнување
Johannesburg
08:00
21/12/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Johannesburg
13:25
27/12/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Auckland
11:05
29/12/2022
Auckland
Auckland
21:15
03/01/2023
Auckland
враќање
со преседнување
Johannesburg
16:35
04/01/2023
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Emirates Airline
Johannesburg
13:25
28/12/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Auckland
11:05
30/12/2022
Auckland
Emirates Airline
Auckland
21:15
28/01/2023
Auckland
враќање
со преседнување
Johannesburg
16:35
29/01/2023
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Johannesburg
13:45
08/07/2023
Johannesburg
заминување
со преседнување
Auckland
08:35
10/07/2023
Auckland
Auckland
11:05
15/07/2023
Auckland
враќање
со преседнување
Johannesburg
06:10
16/07/2023
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен