Бр. на ноќите поминати во Balikpapan помеѓу

и
Johannesburg
07:45
05/08/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Sepingan
17:00
07/08/2022
Sepingan
Sepingan
12:40
09/08/2022
Sepingan
враќање
со преседнување
Johannesburg
03:40
11/08/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Johannesburg
08:00
25/11/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Sepingan
17:00
26/11/2022
Sepingan
Sepingan
17:45
09/12/2022
Sepingan
враќање
со преседнување
Johannesburg
09:40
11/12/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Johannesburg
08:00
29/12/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Sepingan
17:00
30/12/2022
Sepingan
Sepingan
17:45
05/01/2023
Sepingan
враќање
со преседнување
Johannesburg
15:35
06/01/2023
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Qatar Airways
Johannesburg
13:40
04/01/2023
Johannesburg
заминување
со преседнување
Sepingan
11:55
06/01/2023
Sepingan
Garuda Indonesia
Sepingan
12:40
07/01/2023
Sepingan
враќање
со преседнување
Johannesburg
09:40
08/01/2023
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен