Бр. на ноќите поминати во Budapest помеѓу

и
Johannesburg
07:45
01/09/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
13:00
02/09/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
16:35
10/09/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Johannesburg
03:40
12/09/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Johannesburg
13:50
10/09/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
12:55
11/09/2022
Liszt Ferenc
Liszt Ferenc
16:55
18/09/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Johannesburg
09:50
19/09/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Qatar Airways
Johannesburg
13:55
20/09/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
13:00
21/09/2022
Liszt Ferenc
Qatar Airways
Liszt Ferenc
16:35
30/09/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Johannesburg
03:40
02/10/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Air France
Johannesburg
18:50
04/10/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
11:30
05/10/2022
Liszt Ferenc
Air France
Liszt Ferenc
12:15
19/10/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Johannesburg
10:00
20/10/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Qatar Airways
Johannesburg
13:55
19/10/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
13:00
20/10/2022
Liszt Ferenc
Qatar Airways
Liszt Ferenc
16:20
31/10/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Johannesburg
09:40
01/11/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Air France
Johannesburg
19:50
01/11/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
11:25
02/11/2022
Liszt Ferenc
Air France
Liszt Ferenc
17:35
17/11/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Johannesburg
08:55
18/11/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Johannesburg
19:50
02/11/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
12:40
03/11/2022
Liszt Ferenc
Turkish Airlines
Liszt Ferenc
13:30
22/11/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Johannesburg
10:35
23/11/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Johannesburg
19:50
17/11/2022
Johannesburg
заминување
со преседнување
Liszt Ferenc
08:40
18/11/2022
Liszt Ferenc
Turkish Airlines
Liszt Ferenc
09:30
25/11/2022
Liszt Ferenc
враќање
со преседнување
Johannesburg
10:35
26/11/2022
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен