Бр. на ноќите поминати во Kimberley помеѓу

и
Airfreight Express
Johannesburg
14:00
06/05/2021
Johannesburg
заминување
Директен лет
Kimberley
15:15
06/05/2021
Kimberley
Airfreight Express
Kimberley
15:45
13/05/2021
Kimberley
враќање
Директен лет
Johannesburg
17:00
13/05/2021
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
CemAir
Johannesburg
14:20
25/06/2021
Johannesburg
заминување
Директен лет
Kimberley
15:35
25/06/2021
Kimberley
Airlink
Kimberley
07:30
30/06/2021
Kimberley
враќање
Директен лет
Johannesburg
08:40
30/06/2021
Johannesburg
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен