Бр. на ноќите поминати во Athens помеѓу

и
Boryspil
11:55
21/06/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Eleftherios Venizelos
23:20
21/06/2021
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
19:30
28/06/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
со преседнување
Boryspil
20:20
29/06/2021
Boryspil
EUR11300EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
20:20
22/06/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
Eleftherios Venizelos
22:55
22/06/2021
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
17:20
29/06/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
Директен лет
Boryspil
19:45
29/06/2021
Boryspil
EUR7400EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
13:20
24/06/2021
Kiev Zhuliany
заминување
со преседнување
Eleftherios Venizelos
15:55
24/06/2021
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
10:15
01/07/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
со преседнување
Kiev Zhuliany
21:15
01/07/2021
Kiev Zhuliany
EUR9550EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
12:35
25/06/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Eleftherios Venizelos
21:00
25/06/2021
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
16:20
02/07/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
со преседнување
Boryspil
11:10
03/07/2021
Boryspil
EUR11200EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
12:35
25/06/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Eleftherios Venizelos
21:00
25/06/2021
Eleftherios Venizelos
Eleftherios Venizelos
17:20
03/07/2021
Eleftherios Venizelos
враќање
со преседнување
Boryspil
19:45
03/07/2021
Boryspil
EUR11150EUR
Детали
1 Возрасен