Бр. на ноќите поминати во Chania помеѓу

и
Ryanair
Boryspil
10:25
06/07/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
Souda
13:10
06/07/2021
Souda
Ryanair
Souda
07:05
13/07/2021
Souda
враќање
Директен лет
Boryspil
09:50
13/07/2021
Boryspil
EUR7000EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Boryspil
10:25
20/07/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
Souda
13:10
20/07/2021
Souda
Ryanair
Souda
07:05
27/07/2021
Souda
враќање
Директен лет
Boryspil
09:50
27/07/2021
Boryspil
EUR10850EUR
Детали
1 Возрасен
Ryanair
Boryspil
10:25
03/08/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
Souda
13:10
03/08/2021
Souda
Ryanair
Souda
07:05
10/08/2021
Souda
враќање
Директен лет
Boryspil
09:50
10/08/2021
Boryspil
EUR11100EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
20:20
07/08/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Souda
00:15
09/08/2021
Souda
Souda
11:50
14/08/2021
Souda
враќање
со преседнување
Boryspil
01:55
16/08/2021
Boryspil
EUR20850EUR
Детали
1 Возрасен