Бр. на ноќите поминати во Doha помеѓу

и
Boryspil
19:45
25/11/2022
Boryspil
заминување
Директен лет
Doha
02:05
26/11/2022
Doha
Doha
13:30
26/11/2022
Doha
враќање
Директен лет
Boryspil
18:15
26/11/2022
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
19:45
25/11/2022
Boryspil
заминување
Директен лет
Doha
02:05
26/11/2022
Doha
Doha
13:30
27/11/2022
Doha
враќање
Директен лет
Boryspil
18:15
27/11/2022
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
09:50
21/12/2022
Boryspil
заминување
Директен лет
Doha
16:10
21/12/2022
Doha
Doha
02:15
31/12/2022
Doha
враќање
Директен лет
Boryspil
07:00
31/12/2022
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
21:00
07/01/2023
Boryspil
заминување
со преседнување
Doha
06:05
08/01/2023
Doha
Doha
02:25
14/01/2023
Doha
враќање
со преседнување
Boryspil
09:10
14/01/2023
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
21:05
09/01/2023
Boryspil
заминување
со преседнување
Doha
05:55
10/01/2023
Doha
Doha
06:55
16/01/2023
Doha
враќање
со преседнување
Boryspil
13:55
16/01/2023
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
14:50
01/02/2023
Boryspil
заминување
со преседнување
Doha
00:55
02/02/2023
Doha
Doha
06:55
02/02/2023
Doha
враќање
со преседнување
Boryspil
19:40
02/02/2023
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
21:00
01/02/2023
Boryspil
заминување
со преседнување
Doha
06:05
02/02/2023
Doha
Doha
02:25
05/02/2023
Doha
враќање
со преседнување
Boryspil
09:10
05/02/2023
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
21:05
01/03/2023
Boryspil
заминување
со преседнување
Doha
06:05
02/03/2023
Doha
Doha
06:55
06/03/2023
Doha
враќање
со преседнување
Boryspil
13:55
06/03/2023
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
14:45
08/03/2023
Boryspil
заминување
со преседнување
Doha
00:55
09/03/2023
Doha
Doha
06:55
09/03/2023
Doha
враќање
со преседнување
Boryspil
08:50
10/03/2023
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
15:05
11/06/2023
Boryspil
заминување
со преседнување
Doha
00:45
12/06/2023
Doha
Doha
05:55
12/06/2023
Doha
враќање
со преседнување
Boryspil
20:25
12/06/2023
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
21:50
11/06/2023
Boryspil
заминување
со преседнување
Doha
04:55
12/06/2023
Doha
Doha
05:55
16/06/2023
Doha
враќање
со преседнување
Boryspil
14:10
16/06/2023
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
21:50
17/07/2023
Boryspil
заминување
со преседнување
Doha
04:55
18/07/2023
Doha
Doha
05:55
23/07/2023
Doha
враќање
со преседнување
Boryspil
14:10
23/07/2023
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен