Бр. на ноќите поминати во Dubai помеѓу

и
Boryspil
15:05
30/04/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Dubai Intl
00:20
01/05/2021
Dubai Intl
Dubai Intl
02:45
07/05/2021
Dubai Intl
враќање
со преседнување
Boryspil
07:40
07/05/2021
Boryspil
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
18:00
01/05/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
Dubai Intl
00:10
02/05/2021
Dubai Intl
Dubai Intl
03:20
08/05/2021
Dubai Intl
враќање
Директен лет
Boryspil
08:10
08/05/2021
Boryspil
EUR23500EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
21:35
12/07/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Dubai Intl
00:20
14/07/2021
Dubai Intl
Dubai Intl
10:50
19/07/2021
Dubai Intl
враќање
со преседнување
Boryspil
15:30
19/07/2021
Boryspil
EUR22950EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
15:05
15/08/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Dubai Intl
00:20
16/08/2021
Dubai Intl
Dubai Intl
02:00
22/08/2021
Dubai Intl
враќање
со преседнување
Boryspil
08:40
22/08/2021
Boryspil
EUR16400EUR
Детали
1 Возрасен
Turkish Airlines
Boryspil
15:05
11/09/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Dubai Intl
00:20
12/09/2021
Dubai Intl
Ukraine International Airlines
Dubai Intl
03:20
18/09/2021
Dubai Intl
враќање
со преседнување
Boryspil
08:10
18/09/2021
Boryspil
EUR22650EUR
Детали
1 Возрасен