Бр. на ноќите поминати во Heraklion помеѓу

и
Boryspil
18:25
16/06/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
15:05
18/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
09:25
30/06/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Boryspil
20:45
30/06/2021
Boryspil
EUR5500EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
12:35
18/06/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
10:00
19/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
16:40
25/06/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Boryspil
19:45
26/06/2021
Boryspil
EUR11600EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
12:35
18/06/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
10:00
19/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
21:00
26/06/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Boryspil
16:35
27/06/2021
Boryspil
EUR12350EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
06:20
19/06/2021
Kiev Zhuliany
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
20:40
19/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
10:45
20/06/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Kiev Zhuliany
11:20
21/06/2021
Kiev Zhuliany
EUR13333EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
17:05
19/06/2021
Kiev Zhuliany
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
10:20
20/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
07:00
26/06/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Kiev Zhuliany
01:05
27/06/2021
Kiev Zhuliany
EUR14400EUR
Детали
1 Возрасен
PQ
Boryspil
16:35
20/06/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
19:25
20/06/2021
N Kazantzakis
PQ
N Kazantzakis
20:10
27/06/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Boryspil
23:00
27/06/2021
Boryspil
EUR17667EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
16:35
20/06/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
19:25
20/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
20:10
04/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Boryspil
23:00
04/07/2021
Boryspil
EUR17667EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
16:20
21/06/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
19:10
21/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
20:10
28/06/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Boryspil
23:00
28/06/2021
Boryspil
EUR23800EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
16:20
23/06/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
19:10
23/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
20:10
01/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Boryspil
23:00
01/07/2021
Boryspil
EUR15267EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
16:20
24/06/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
19:10
24/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
20:10
01/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Boryspil
23:00
01/07/2021
Boryspil
EUR23850EUR
Детали
1 Возрасен
PQ
Boryspil
16:20
25/06/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
19:10
25/06/2021
N Kazantzakis
PQ
N Kazantzakis
20:10
02/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Boryspil
23:00
02/07/2021
Boryspil
EUR26375EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
17:05
26/06/2021
Kiev Zhuliany
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
10:20
27/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
14:30
03/07/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Kiev Zhuliany
13:45
04/07/2021
Kiev Zhuliany
EUR11000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
22:25
28/06/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
11:15
29/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
20:35
05/07/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Boryspil
12:25
06/07/2021
Boryspil
EUR10167EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
14:10
29/06/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
17:00
29/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
20:10
06/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Boryspil
23:00
06/07/2021
Boryspil
EUR21800EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
06:10
30/06/2021
Kiev Zhuliany
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
18:10
30/06/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
17:20
07/07/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Kiev Zhuliany
12:25
08/07/2021
Kiev Zhuliany
EUR8550EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
06:20
01/07/2021
Kiev Zhuliany
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
15:15
01/07/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
15:35
02/07/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Kiev Zhuliany
12:25
03/07/2021
Kiev Zhuliany
EUR7500EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
06:20
01/07/2021
Kiev Zhuliany
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
15:15
01/07/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
06:30
08/07/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Kiev Zhuliany
21:15
08/07/2021
Kiev Zhuliany
EUR10567EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
20:20
02/07/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
10:20
04/07/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
13:55
09/07/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Boryspil
22:40
09/07/2021
Boryspil
EUR15400EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
04:50
04/07/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
N Kazantzakis
07:40
04/07/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
18:00
13/07/2021
N Kazantzakis
враќање
Директен лет
Boryspil
20:40
13/07/2021
Boryspil
EUR24633EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
06:20
05/07/2021
Kiev Zhuliany
заминување
со преседнување
N Kazantzakis
21:35
05/07/2021
N Kazantzakis
N Kazantzakis
21:00
12/07/2021
N Kazantzakis
враќање
со преседнување
Kiev Zhuliany
12:25
13/07/2021
Kiev Zhuliany
EUR10200EUR
Детали
1 Возрасен