Бр. на ноќите поминати во Izmir помеѓу

и
Boryspil
02:45
15/08/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
Adnan Menderes
05:00
15/08/2021
Adnan Menderes
Adnan Menderes
23:50
21/08/2021
Adnan Menderes
враќање
Директен лет
Boryspil
02:05
22/08/2021
Boryspil
EUR18250EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
02:45
15/09/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
Adnan Menderes
05:00
15/09/2021
Adnan Menderes
Adnan Menderes
23:50
22/09/2021
Adnan Menderes
враќање
Директен лет
Boryspil
02:05
23/09/2021
Boryspil
EUR15700EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
02:55
20/09/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Adnan Menderes
09:15
20/09/2021
Adnan Menderes
Adnan Menderes
14:25
28/09/2021
Adnan Menderes
враќање
со преседнување
Boryspil
02:15
29/09/2021
Boryspil
EUR13100EUR
Детали
1 Возрасен