Бр. на ноќите поминати во Sharm El Sheik помеѓу

и
Boryspil
21:30
17/06/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Sharm el Sheikh INTL
10:40
19/06/2021
Sharm el Sheikh INTL
Sharm el Sheikh INTL
03:00
24/06/2021
Sharm el Sheikh INTL
враќање
со преседнување
Boryspil
16:25
24/06/2021
Boryspil
EUR28100EUR
Детали
1 Возрасен
Ukraine International Airlines
Boryspil
10:15
18/06/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Sharm el Sheikh INTL
10:40
19/06/2021
Sharm el Sheikh INTL
Pegasus Airlines
Sharm el Sheikh INTL
03:10
25/06/2021
Sharm el Sheikh INTL
враќање
со преседнување
Boryspil
02:15
26/06/2021
Boryspil
EUR30100EUR
Детали
1 Возрасен