Бр. на ноќите поминати во Thessaloniki помеѓу

и
Kiev Zhuliany
14:10
29/04/2021
Kiev Zhuliany
заминување
Директен лет
Makedonia
16:20
29/04/2021
Makedonia
Makedonia
16:55
06/05/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Kiev Zhuliany
19:05
06/05/2021
Kiev Zhuliany
EUR9000EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
13:15
01/05/2021
Kiev Zhuliany
заминување
Директен лет
Makedonia
15:30
01/05/2021
Makedonia
Makedonia
16:05
08/05/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Kiev Zhuliany
18:15
08/05/2021
Kiev Zhuliany
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
13:15
15/05/2021
Kiev Zhuliany
заминување
Директен лет
Makedonia
15:30
15/05/2021
Makedonia
Makedonia
16:05
22/05/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Kiev Zhuliany
18:15
22/05/2021
Kiev Zhuliany
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Air Nippon
Kiev Zhuliany
12:35
04/06/2021
Kiev Zhuliany
заминување
Директен лет
Makedonia
14:50
04/06/2021
Makedonia
Air Nippon
Makedonia
23:25
11/06/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Kiev Zhuliany
01:40
12/06/2021
Kiev Zhuliany
EUR24700EUR
Детали
1 Возрасен
Air Nippon
Kiev Zhuliany
12:35
11/06/2021
Kiev Zhuliany
заминување
Директен лет
Makedonia
14:50
11/06/2021
Makedonia
Air Nippon
Makedonia
23:25
18/06/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Kiev Zhuliany
01:40
19/06/2021
Kiev Zhuliany
EUR24700EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
12:35
18/06/2021
Kiev Zhuliany
заминување
Директен лет
Makedonia
14:50
18/06/2021
Makedonia
Makedonia
23:25
25/06/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Kiev Zhuliany
01:40
26/06/2021
Kiev Zhuliany
EUR24450EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
05:00
22/06/2021
Kiev Zhuliany
заминување
Директен лет
Makedonia
07:15
22/06/2021
Makedonia
Makedonia
23:55
29/06/2021
Makedonia
враќање
Директен лет
Kiev Zhuliany
02:10
30/06/2021
Kiev Zhuliany
EUR24450EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
10:40
01/09/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Makedonia
19:30
01/09/2021
Makedonia
Makedonia
09:55
12/09/2021
Makedonia
враќање
со преседнување
Boryspil
11:20
13/09/2021
Boryspil
EUR14950EUR
Детали
1 Возрасен