Бр. на ноќите поминати во Valleta помеѓу

и
Boryspil
19:05
12/07/2021
Boryspil
заминување
со преседнување
Luqa
22:30
13/07/2021
Luqa
Luqa
11:40
19/07/2021
Luqa
враќање
со преседнување
Boryspil
10:25
20/07/2021
Boryspil
EUR8650EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
19:25
14/07/2021
Kiev Zhuliany
заминување
со преседнување
Luqa
14:45
15/07/2021
Luqa
Luqa
18:30
15/07/2021
Luqa
враќање
со преседнување
Kiev Zhuliany
12:30
16/07/2021
Kiev Zhuliany
EUR12000EUR
Детали
1 Возрасен
Boryspil
07:40
14/07/2021
Boryspil
заминување
Директен лет
Luqa
10:00
14/07/2021
Luqa
Luqa
11:00
21/07/2021
Luqa
враќање
Директен лет
Boryspil
15:10
21/07/2021
Boryspil
EUR11650EUR
Детали
1 Возрасен
Kiev Zhuliany
19:25
21/07/2021
Kiev Zhuliany
заминување
со преседнување
Luqa
14:45
22/07/2021
Luqa
Luqa
19:30
22/07/2021
Luqa
враќање
со преседнување
Kiev Zhuliany
15:35
23/07/2021
Kiev Zhuliany
EUR12000EUR
Детали
1 Возрасен