Бр. на ноќите поминати во New York помеѓу

и
JetBlue Airways
Norman Manley
08:00
25/06/2021
Norman Manley
заминување
со преседнување
John F Kennedy
00:20
26/06/2021
John F Kennedy
JetBlue Airways
John F Kennedy
21:53
04/09/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Norman Manley
00:54
05/09/2021
Norman Manley
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
American Airlines
Norman Manley
17:25
25/06/2021
Norman Manley
заминување
со преседнување
John F Kennedy
15:01
26/06/2021
John F Kennedy
American Airlines
John F Kennedy
07:45
07/09/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Norman Manley
12:57
07/09/2021
Norman Manley
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
JetBlue Airways
Norman Manley
19:55
28/06/2021
Norman Manley
заминување
Директен лет
John F Kennedy
00:50
29/06/2021
John F Kennedy
JetBlue Airways
John F Kennedy
21:53
02/09/2021
John F Kennedy
враќање
Директен лет
Norman Manley
00:54
03/09/2021
Norman Manley
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен