Бр. на ноќите поминати во Thessaloniki помеѓу

и
Ryanair
John Paul II
19:10
10/08/2022
John Paul II
заминување
со преседнување
Makedonia
20:15
11/08/2022
Makedonia
Ryanair
Makedonia
14:40
15/08/2022
Makedonia
враќање
со преседнување
John Paul II
23:45
15/08/2022
John Paul II
EUR16300EUR
Детали
1 Возрасен