Бр. на ноќите поминати во New York помеѓу

и
TAP Portugal
Gatwick
10:35
19/04/2021
Gatwick
заминување
со преседнување
John F Kennedy
20:00
19/04/2021
John F Kennedy
TAP Portugal
John F Kennedy
22:00
24/04/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Gatwick
22:00
25/04/2021
Gatwick
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Heathrow
08:40
10/05/2021
Heathrow
заминување
со преседнување
John F Kennedy
14:30
10/05/2021
John F Kennedy
John F Kennedy
22:00
17/05/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Heathrow
10:10
18/05/2021
Heathrow
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
TAP Portugal
Gatwick
10:35
30/05/2021
Gatwick
заминување
со преседнување
John F Kennedy
20:00
30/05/2021
John F Kennedy
TAP Portugal
John F Kennedy
22:00
03/06/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Gatwick
18:50
04/06/2021
Gatwick
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Heathrow
11:20
01/06/2021
Heathrow
заминување
Директен лет
John F Kennedy
14:05
01/06/2021
John F Kennedy
John F Kennedy
10:30
08/06/2021
John F Kennedy
враќање
Директен лет
Heathrow
22:10
08/06/2021
Heathrow
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Vueling
Gatwick
19:55
09/06/2021
Gatwick
заминување
со преседнување
John F Kennedy
20:00
10/06/2021
John F Kennedy
TAP Portugal
John F Kennedy
22:50
14/06/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Gatwick
20:05
15/06/2021
Gatwick
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Heathrow
07:25
10/06/2021
Heathrow
заминување
со преседнување
John F Kennedy
15:25
10/06/2021
John F Kennedy
John F Kennedy
08:30
18/06/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Heathrow
20:40
18/06/2021
Heathrow
EUR38496EUR
Детали
1 Возрасен
Stansted
16:50
12/07/2021
Stansted
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
13:40
13/07/2021
New York, Newark Liberty
New York, Newark Liberty
22:55
17/07/2021
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Stansted
09:10
19/07/2021
Stansted
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
TAP Portugal
Gatwick
20:55
17/07/2021
Gatwick
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
19:05
18/07/2021
New York, Newark Liberty
TAP Portugal
New York, Newark Liberty
17:55
24/07/2021
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Gatwick
09:45
25/07/2021
Gatwick
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
United Airlines
Heathrow
10:25
20/07/2021
Heathrow
заминување
Директен лет
New York, Newark Liberty
13:00
20/07/2021
New York, Newark Liberty
United Airlines
New York, Newark Liberty
21:10
23/07/2021
New York, Newark Liberty
враќање
Директен лет
Heathrow
09:20
24/07/2021
Heathrow
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Stansted
08:25
04/09/2021
Stansted
заминување
со преседнување
John F Kennedy
19:00
04/09/2021
John F Kennedy
John F Kennedy
18:55
11/09/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Stansted
18:10
12/09/2021
Stansted
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Icelandair
Gatwick
13:05
10/09/2021
Gatwick
заминување
со преседнување
John F Kennedy
19:10
10/09/2021
John F Kennedy
Icelandair
John F Kennedy
20:30
24/09/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Gatwick
11:50
25/09/2021
Gatwick
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Heathrow
08:00
18/09/2021
Heathrow
заминување
Директен лет
New York, Newark Liberty
11:00
18/09/2021
New York, Newark Liberty
New York, Newark Liberty
18:00
28/09/2021
New York, Newark Liberty
враќање
Директен лет
Heathrow
06:20
29/09/2021
Heathrow
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Heathrow
17:40
28/10/2021
Heathrow
заминување
со преседнување
John F Kennedy
16:00
29/10/2021
John F Kennedy
John F Kennedy
17:29
31/10/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Heathrow
08:30
01/11/2021
Heathrow
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Stansted
08:25
02/11/2021
Stansted
заминување
со преседнување
John F Kennedy
20:10
02/11/2021
John F Kennedy
John F Kennedy
22:00
03/11/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Stansted
19:40
04/11/2021
Stansted
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Gatwick
12:10
02/12/2021
Gatwick
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
18:10
02/12/2021
New York, Newark Liberty
New York, Newark Liberty
19:30
05/12/2021
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Gatwick
10:45
06/12/2021
Gatwick
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Heathrow
08:50
04/12/2021
Heathrow
заминување
со преседнување
John F Kennedy
16:05
04/12/2021
John F Kennedy
John F Kennedy
17:30
18/12/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Heathrow
10:25
19/12/2021
Heathrow
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Heathrow
08:45
15/12/2021
Heathrow
заминување
со преседнување
John F Kennedy
15:40
15/12/2021
John F Kennedy
John F Kennedy
17:30
22/12/2021
John F Kennedy
враќање
со преседнување
Heathrow
15:45
23/12/2021
Heathrow
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Gatwick
16:35
15/12/2021
Gatwick
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
15:05
16/12/2021
New York, Newark Liberty
New York, Newark Liberty
23:40
30/12/2021
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Gatwick
15:45
31/12/2021
Gatwick
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен
Heathrow
11:10
17/12/2021
Heathrow
заминување
со преседнување
New York, Newark Liberty
19:05
17/12/2021
New York, Newark Liberty
New York, Newark Liberty
10:55
21/12/2021
New York, Newark Liberty
враќање
со преседнување
Heathrow
07:30
22/12/2021
Heathrow
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен