Бр. на ноќите поминати во Nairobi помеѓу

и
Kenya Airways
Lusaka
18:20
24/12/2022
Lusaka
заминување
Директен лет
Jomo Kenyatta
22:00
24/12/2022
Jomo Kenyatta
Kenya Airways
Jomo Kenyatta
13:35
31/12/2022
Jomo Kenyatta
враќање
Директен лет
Lusaka
17:30
31/12/2022
Lusaka
EUR000EUR
Детали
1 Возрасен