Бр. на ноќите поминати во Havana помеѓу

и
Air France
Pierre Elliott Trudeau
19:25
28/07/2021
Pierre Elliott Trudeau
заминување
со преседнување
Jose Marti
20:35
29/07/2021
Jose Marti
Air France
Jose Marti
22:55
01/08/2021
Jose Marti
враќање
со преседнување
Pierre Elliott Trudeau
21:05
02/08/2021
Pierre Elliott Trudeau
EUR761585EUR
Детали
1 Возрасен